Over ons

Er zijn verschillende aanbieders op het gebied van cruises actief online. Maar welke organisatie is nu de beste? Waar krijg ik de beste prijs? Wie biedt de beste service? En is online een cruise boeken niet onpersoonlijk en onveilig? Ster Cruises heeft het antwoord op al deze vragen.
 
Ster Cruises werkt samen met alle gerenommeerde rederijen. Met het royale aanbod is er voor iedereen een fantastische cruise te vinden. Door een goed boekingssysteem worden de nieuwste acties automatisch geladen en krijgt u altijd het beste tarief voor een cruise. 
 
Door de samenwerking met Sambasso werkt Ster Cruises mee aan het versterken van de positie van de reisagent. Alle geboekte reizen worden dan ook afgehandeld door aangesloten reisagenten. De klant krijgt hierdoor de persoonlijke service die zij gewend zijn en de reisagenten kunnen gebruik maken van de kennis en het brede aanbod van Ster Cruises.
 
De kracht achter Ster Cruises is de jarenlange ervaring in de cruisewereld van zowel de oprichter als de medewerkers. Oprichter en eigenaar Fleur Broer is opgegroeid met cruises. In 1986 startten haar ouders met Cruise Travel in Putten. Zij heeft dit succesvolle bedrijf overgenomen van haar ouders en later verkocht. Het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan, de keuze om Ster Cruises op te starten was dan ook al snel gemaakt.
 
De voordelen van Ster Cruises op een rij
- Alle medewerkers hebben zeer uitgebreide ervaring in cruises
- Compleet aanbod, eventueel inclusief vluchten, hotels, transfers, etc.
- Ervaar het gemak van online boeken waar en wanneer u wilt
- Persoonlijke service voor de klant door de gegarandeerde afhandeling via een reisbureau 
- Chat met Ster Cruises voor een snel antwoord
 
Ons grote aanbod is direct te vinden via onze site www.stercruises.nl. Staat een reis er onverhoopt niet bij of heeft u interesse in een rederij die niet vermeldt wordt? Neem dan contact met ons op via de online chat voor een snelle reactie.
 
Ster Cruises biedt de reisagent de zekerheid van het behoud van de klant, in combinatie met een zeer compleet aanbod en een uitgebreide cruise kennis.