ms Zuiderdam

Een cruise aan boord van één van de Vista klasse schepen is een voorbeeld van klassiek en stijlvol reizen op zee met hedendaags comfort en moderne voorzieningen. De Zuiderdam biedt plaats aan 1.964 passagiers en is voorzien van de modernste technologieën in de branche, ook op het gebied van milieunormen.

Het schip heeft veel hutten met zeezicht, vaak met een privé balkon, die smaakvol ingericht zijn met een warm kleurenpallet dat het kristal, marmer, ingelegd hout en koper goed tot hun recht doen komen. Aan boord is veel gebruik gemaakt van glas, zoals bijvoorbeeld de glazen panorama liften in het midden van het schip welke een prachtig uitzicht over zee bieden. De kunstcollectie aan boord is zeer divers. In het Atrium hangt een kristallen zeepaard, er is een schilderij van voormalig koningin Beatrix door Andy Warhol en verspreid over het schip is een grote collectie antiek en eeuwenoude schildereren te bewonderen.

Het schip beschikt onder andere over twee zwembaden, meerdere bubbelbaden, een spa met fitnesscentrum en voor de kinderen en tieners is er Club HAL en de Loft. Vanuit het Crow's Nest heeft u een prachtig uitzicht, in de bibliotheek kunt u onder het genot van een kopje koffie een boek lezen en uw geluk kunt u testen in het casino. Daarnaast is het mogelijk om deel te nemen aan diverse activiteiten, waaronder fitnesslessen, digitale workshops en kookworkshops.

 

Voor het diner kunt u terecht in het hoofdrestaurant, het buffetrestaurant of in één van de twee specialiteitenrestaurants. Voor deze laatste twee geldt een toeslag. 's Avonds kunt u een show bekijken in het theater, meezingen in de Paino Bar of dansen in de nachtclub of de BB King's Blues Club.